Inspiration (Doutzen Kroes)

Beauty By Lexi / 30 April, 2013 - 21:35 / Inspiration
0 kommentarer

 

Källa: Okänd
 
 
Letar efter inspiration och snubblade över dessa Doutzen Kroes (Victoria's Secret) beauty shots, hur galet snygg är inte denna tjej? Makeup, hår, ljus, foto, allt var verkligen rätt på dessa bilder. Vet tyvärr inte vem som är fotografen så jag kan inte länka. Ska undersöka saker så uppdaterar jag om jag hittar källan. Det ända jag är säker på är att jag är sur över att jag inte har samma übergener som henne, kanske kan önska mig i julklapp eller är det försent? ;)
 
UPDATE
Frågade min sambo om det var ok om jag såg ut som henne, fick svaret -"Varför det? Det är ju bara massa hår överallt!" Haha vilket lyxproblem det lät som.
 
 

My Boyfriend Does My Makeup TAG (Photo Edition)

Beauty By Lexi / 30 April, 2013 - 17:07 / Dagens Look
1 kommentarer

 
 
 
 
 
 
 
T fick uppgiften att sminka min idag, jag lade ut massa smink på köksbordet så han kunde välja fritt bland allt. Han fick själv gissa vad allt var till för och vad man applicerade det med, jag gav honom ingen ledtråd.
 
Japp, detta är då min nya look "Clown Face", skapad av T. Den är mycket speciell, inget man kanske vill visa i dagsljus kanske men den kan ju fungera på något ställe det är mörkt, riktigt mörkt. T tog inspirationen från Barbiedockor, som tur är har jag aldrig ägt en Barbie som ser ut så här. Dom måste nog vara rätt så sällsynta. Om ni vill veta hur man skapar denna look så har ni listan nedanför med produkter. Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om detta mästerverk, enjoy.
 
ÖGON
Maybelline The Colossal Volum' Expres Mascara
Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil, Mainland
Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24 H, 01 Black
Wet 'n Wild Color Icon, E736 Petal Pusher (en salig mix av olika skuggor i hela paletten)
 
ÖGONBRYN (Dom övre haha)
Anastasia Beverly Hills Brow Ex-Press, Brunette
 
ANSIKTE
L'oreal Lumi Magique Light Infusing Foundation, C1 Rose Pearl (sporadiskt applicerat här och där)
e.l.f High Definition Powder (även det vart applicerat lite på alla möjliga ställen)
H&M Blusher, Spring Flower (över hela kinderna)
Isadora Bronzing Powder, 94 Matte tan (som en brun skepparkrans runt haka och kinder)
 
LÄPPAR
Maybelline Color Sensational, 527 Lady Red
 
Voilà, där har ni hela looken, skynda nu iväg och testa att återskapa den. Seriöst, jag "taggar" er alla att göra detta nu så fram med karlar och smink och skicka sedan en länk på resultatet. ;)
 
 
 

Dags för en ny look ELLER?

Beauty By Lexi / 30 April, 2013 - 15:16 / Allmänt
1 kommentarer

Jag har lyckats övertala min sambo att sminka mig, detta kommer att bli otroligt spännande har jag en känsla utav. Han har knappt ens rört vid något som är relaterat till smink så jag ser fram emot denna upplevelse, tror jag iaf haha. Jag bad honom att komma på en look som han själv tycker skulle passa mig. Vad tror ni, bäddat för en katastrof eller kan detta bli en fullträff? ;)
 
Håll utkik här på bloggen efter mästerverket och snälla håll tummarna att jag får behålla mina ögon haha.
 
 

Favoriter April 2013

Beauty By Lexi / 30 April, 2013 - 10:00 / Månadens Favoriter
0 kommentarer

 
 
 
Mina favoriter brukar inte vara svåra att urskilja, denna månad var inget undantag. Jag ser ingen röd tråd i dessa produkter, dom är bara produkter som har stuckit ut i min makeupsamling. Paletten är ju en nykomling här hemma men den hamnade snabbt på topplistan. Läppstiftet är en härlig liten färgbomb som gör vem som helst lycklig. Rougen och highlightern ger en vårfräsch känsla och skimmrar fint i solen. Sist men inte minst vill jag påpeka hur mycket jag älskar den människa som uppfann remover sticks.
 
H&M Eye Make-up Remover Sticks
Dessa bomullpinnar är på ena sidan preparedade med olja och andra sidan fungerar som en vanlig tops. Ett ruggigt bra påhitt om du har svårt att få bort rester av mascara och eyeliner runt ögonen.
 
Urban Decay Naked 2
Jag vet inte vad jag ska säga, jag bara fullkomligt älskar denna palett. Fägerna är superfina och mycket pigmenterade. Skuggorna är lättapplicerade och smidiga att sudda ut för en sotigare look. Detta skulle jag påstå är bland dom bästa ögonskuggorna jag någonsin har ägt.
 
Too Faced Candlelight Glow
Candlelight-pudret ger en intensiv lyster samtidigt som det med avancerad "photolite" teknik mjukar upp finishen i ansiktet vid hård belysning, för en jämn och naturlig effekt. Detta rena, gyllene puder ger hudtonen en varm touch samt ljusar upp och ger lyster. Tillför en glödande lyster på dekolletage och panna och kinder. Jag personligen använder detta på kindben, på näsbryggan och amorsbågen för en fin highlightingeffekt.
 
Sleek MakeUP Aqua Collection Mirrored Pink
Denna rouge är pigmenterad, skimmrig och ger dina kinder en rosig, hälsosam look. Den appliceras lätt och blir inte fläckig som en del rouger kan bli. Den ända nackdelen är att förpackningen är svår att öppna, är rädd att råka ta sönder den varje gång jag ska öppna locket.
 
Maybelline Color Sensational 904 Vivid Rose
Läppstift med extra starka pigment, för härligt intensiva läppar. Med ny teknologi har man tagit fram Color Sensational Vivids lipstick där man använder neon klädda pigment, som ger vibrerande färger. Läppstiftet sitter länge och ger mjuka läppar och återfuktade läppar, tack vare honungs nectar i formulan. Känns som ett cerat med pigment som läppstift. Ren och skär kärlek i "stick"-form.
 
 
 
MÅNADENS FAVORITLÅT
Är egentligen Stay - Rihanna feat. Mikky Ekko men den finns inte på
Spotify så ni hittar min andra favorit här nedan, klicka på ikonen.
 
 
 
 

Ny Design

Beauty By Lexi / 29 April, 2013 - 23:36 / Allmänt
1 kommentarer

Nu är den nya designen uppe, ett stort tack till Anna. Jag skickade som sagt ett riktigt erhm.. "mästerverk" gjort i paint till Anna med önskemål gällande designen. Hon lyckades omvandla det till denna fina design. Det vart precis som jag hade tänkt mig men mycket bättre då hon lade till det lilla extra. Och ett stort tack till Nina som tipsade mig om Anna. Detta känns som en bra början på denna blogg, tack.
 
Vad tycker ni om den nya designen? Är det något ni saknar?
 
 

Favoriter Mars 2013 (Försenad)

Beauty By Lexi / 29 April, 2013 - 19:36 / Månadens Favoriter
0 kommentarer

 
 
 
Favoriterna för Mars månad var superlätta att välja, dessa är tveklöst dom produkter jag har använt mest denna månad. Nagellacken påminner om vår och sommar och får en att längta ännu mer efter sol och värme. Ögonprimern har räddat mig från många missöden tidigare månader, denna månad var inget undantag. Helt klar en utav mina största favoriter som jag vet att jag inte skulle vilja vara utan i och med att mina ögonlock blir rätt så oljiga under dagen. Sedan har vi två produkter, en pure light primer och en fuktgivande källvattenspray som har fått min hy att se mycket mer frisk och fräsch ut denna vår. Sprayen har även motverkat "kak"-känslan som kan uppstå när du är lite torr i hyn eller har applicerat för mycket puder. Sist men inte minst en eyeliner/ögonskugga som är ruggigt bra pigmentering i och sitter som berg.
 
VICHY Eau Thermale
Thermalskt källvatten från Vichy har en hög koncentration av mineraler och spårämnen som fräschar upp och lugnar huden och stärker dess naturliga försvarssystem. För män och kvinnor som vill fräscha upp huden oavsett vilken hudtyp de har. Lämplig för känslig hud.
 
MAYBELLINE Forever Strong Super Stay Gel Nail Color 7 Days
Om jag skulle komma på något dåligt med dessa nagellack så är det utan tvekan namen. VEM i hela friden har fått för sig att det är en bra idé att ha ett så här långt produktnamn? Färgerna jag har är 615 Mint For Life och 210 Eternal Lilack och dom är verkligen superfina. Båda lacken är pigmenterade, krämiga och lätta att applicera. Hållbarheten beror lite på vad du gör under veckorna men i överlag så är den bra.
 
L'OREAL PARIS Lumi Magique Pure Light Primer
Lumi Magique Primer är en ljusreflekterande primer som ger huden extra lyster. Den lägger sig lätt på huden och ger 8 timmars återfuktning. Används ensam eller under foundation. Den går även att använda som flytande highlighter på t.ex. kindben, amorbåge mm. Denna Primer gör underverk om du har lite torrare hy och vill få den att se mer fräsch ut, vi snackar JLo glow fast lite mer silvrig istället för hennes klassiska bronze. Love it.
 
Too Faced Shadow Insurance Original
Denna siliconbaserade ögonprimer hjälper till att hålla din ögonskugga på plats både dag och kväll och ökar färgintensiteten i varje enskild ögonskugga. Too Faced Shadow Insurance Eye Shadow Primer hjälper till att minimera fina linjer och jämnar ut hudtonen på ögonlocken samtidigt som den lägger sig som en skyddande hinna mellan hudens oljor och ditt smink för en perfekt makeup hela dagen. Helt klart en utav dom viktigaste produkterna i min rutin, den är verkligen en rikitg hjälte.
 
Jelly Pong Pong 2-in-1 Eyeliner & Shadow
En unikt formulerad penna som fungerar som både en bred kajal och ögonskugga. Krämig konsistens gjord på bivax för att vara skonsam mot huden runt ögonen. Som eyeliner är den bra pigmenterad och sitter superbra på vattenlinjen. Som skugga/bas är den ok men inte i närheten så bra som säg en Maybelline Color Tattoo 24 Hr.
 
 

Dagens Look 2013-04-29

Beauty By Lexi / 29 April, 2013 - 14:57 / Dagens Look
0 kommentarer

 
 
 
 
 
 
 
Här kommer så den utlovade sotningen, det var dags att bryta den neutrala och diskreta sminktrenden på denna blogg. Jag önskar att ljuset hade varit bättre på dessa bilder men då jag tyvärr varken äger ett vettigt stativ eller en fjärkontroll så hamnar allt fokus på att få till bilder huvudtaget. Jag har ingen vridbar skräm på min kamera så jag knäpper totalt i blindo vilket inte är det lättaste alla gånger.
 
Hur som helst är detta en svart och mörkblå sotning med skuggor från två olika paletter. Självklart kan man byta ut den mörkblå skuggan mot tex. en lila eller någon annat.
 
ÖGON
Too Faced Shadow Insurance, Original
Wet n' Wild, E737 Blue Had Me At Hello (både hörga och vänstra definer-skuggorna)
Wet n' Wild, E737 Blue Had Me At Hello (både högra och vänstra crease-skuggorna)
Urban Decay, Bootycall
Urban Decay, Tease
Isadora Glossy Eyeliner, 40 Chrome Black
Jelly Pong Pong 2-1 Eyeliner & Shadow, Svart
Maybelline, The Colossal Volum' Express Mascara
 
ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Brow Ex-Press, Brunette
 
ANSIKTE
e.l.f Contouring Blush & Bronzing Powder
Too Faced, Candlelight Glow
 
LÄPPAR
Maybelline Color Sensational, 109 Rosy Dream
 
 

Designbyte

Beauty By Lexi / 29 April, 2013 - 00:10 / Allmänt
0 kommentarer

Designbytet vart framflyttat som ni kanske har märkt och det kommer troligtvis att ske denna vecka om jag inte har helt fel. Jag har skickat alla mina idéer och förslag till Anna (även känd som Annaform) som kommer att göra designen så fort hon har tid.
 
Jag vill även passa på att tacka fina och duktiga Nina för att hon försökte in i det sista att få ihop designen till denna blogg. Var supernöjd med den designen hon gjorde till min privata blogg för något år sedan nämligen. Tråkigt nog hade jag bestämt mig för en sak på den nya designen som inte var så lätt även för den påläste att göra.
 
Medans ni väntar så kan ni ju kika in hos dessa tjejer och se vad dom har att erbjuda..
 
 
 

Sigma rabattkod Maj 2013

Beauty By Lexi / 28 April, 2013 - 16:24 / Skönhet På Webben
0 kommentarer

För er som funderar på att köra något nytt från Sigma den närmasta tiden, kanske behöver ni nya borstar eller så är ni på jakt efter nya ögonskuggor? Här nedan är rabattkoden för Maj 2013. Hoppas att den kommer till användning för någon. Men observera att denna kod alltså börjar att gälla i Maj. (Om du har bråttom och vill beställa nu så har du den gamla koden för April här AAM2013).
 
 
Bild lånad från Sigma
 
 
 

NYHET The Balm INSTAIN

Beauty By Lexi / 28 April, 2013 - 15:07 / Nyheter På Skönhetsfronten
0 kommentarer

 
 
Bild lånad från The Balm.
 
 
The Balm har kommit ut med en ny produkt vid namn Instain som är en Long-Wearing Powder Staining Blush. Detta är alltså inte din vanliga puderrouge utan en puderrouge med stain effekt. Som vanligt så bjuder The Balm på söta förpackningar, här i form av små magasin. Färgerna är många och vackra. Tänk er t.ex. Pinstripe på någon med mörkare hy, superfint. Mina favoriter är tveklöst Toile och Lace men Houndstooth är också superfin. På vinterhalvåret passar nog Argyle bäst på min bleka hy. Hur som helst, detta känns som en spännande produkt och jag skulle gärna vilja lägga tassarna på någon utav dessa godingar vid tillfälle. När det gäller priset så går dessa loss på $22.00 i USA, vilket motsvarar ca.145 SEK.
 
Vilken är din favorit?
 
 

Dagens Look 2013-04-27

Beauty By Lexi / 27 April, 2013 - 22:42 / Dagens Look
1 kommentarer

 
 
 
 
 
 
 
Idag blev det ännu en till neutral sminkning med Urban Decay Naked 2 paletten, var så sugen på att ha något starkare läppstift så för att inte se ut som en färgkarta så fick ögonmakeupen återigen vara mer diskret. Jag LOVAR att nästa sminkning ska blir mer avvikande. Känns som att jag har kört på säkra kort lite väl ofta nu på senaste, men jag vet också att dessa färger passar min ögonfärg och fungerar i alla situationer så varför byta ett vinnande koncept haha. Nej nästa gång tror jag att det blir en svart-blå sotning eller något liknande, något mer passande för utekvällar kanske? Vi får se..
 
ÖGON
Too Faced Shadow Insurance, Original
Urban Decay, Suspect
Urban Decay, Snakebite
Urban Decay, Bootycall
Urban Decay, Foxy
Urban Decay, Blackout
Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24 H, 01 Black
Maybelline, The Colossal Volum' Express Mascara
Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencils, Zero
Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencils, Empire
 
ANSIKTE
Sleek MakeUp, Mirrored Pink - Aqua Collection
Too Faced, Candlelight Glow
 
LÄPPAR
Maybelline Color Sensational, 904 Vivid Rose (Vivids Collection)
 
 

Tutorials?

Beauty By Lexi / 26 April, 2013 - 12:00 / Allmänt
0 kommentarer

Hej, vänner, bekanta och skönhetstokiga! Jag har en liten fråga till er, är det någon som skulle vilja att jag gör tutorials på vissa sminkningar eller naglar som jag lägger upp på bloggen? Om intresset finns så gör jag det självklart med glädje. Om så är fallet så lämna gärna en kommentar med dina önskemål, eller kontakta mig via min mail ([email protected]) om du vill vara mer anonym.
 
 

Dagens Look 2013-04-25

Beauty By Lexi / 26 April, 2013 - 10:00 / Dagens Look
2 kommentarer

 
 
 
 
 
 
 
 
Igår blev det en väldigt neutral sminkning med min nya älskling, Urban Decay Naked 2 paletten. Måste medge att jag hittills är helt såld, förstå varför alla tjatar om dessa paletter. Skuggorna är superfina, lätta att applicera och lätta att sudda ut.
 
ÖGON
Too Faced Shadow Insurance, Original
Urban Decay, Foxy
Urban Decay, Bootycall
Urban Decay, Tease
Urban Decay, Busted
Maybelline, The Colossal Volum' Express Mascara
Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencils, Zero
 
ANSIKTE
Sleek MakeUp, Mirrored Pink - Aqua Collection
Too Faced, Candlelight Glow
 
LÄPPAR
Jelly Pong Pong Lip Frosting, Irish Cream Pavlova
 
 

Urban Decay Smoked 24/7 Glide-On Eye Pencil Set Swatches

Beauty By Lexi / 25 April, 2013 - 16:00 / Makeup
0 kommentarer

 
 
  1. Zero
  2. Uzi
  3. Demolition
  4. Smog
  5. Empire
  6. Mainline
 
Först och främst vill jag påpeka att när jag swatchade dessa så gjorde jag bara ett sträck per penna. Som jag nämnde tidigare så är dessa 24/7 Glide-On Eye Pencils klart värda sina namn. Dom glider på superlätt, är ruggigt pigmenterade och sitter kvar där dom ska utan att bli suddiga. När jag hade gjort dessa swatches så testade jag att gnugga bort dom, det kunde jag glömma för dom satt verkligen ordentligt. Jag gav upp och tog en våtservett och började gnugga med i stället och då gav dom med sig så småningom.
 
Tre utav pennorna är matta som ni ser på bilden ovan och dom tre andra är lite mer skimmer i sig (ej glitter dock). Färgerna är superfina och kan användas både runtom ögat och på vattenlinjen. Mina favoriter är utan tvekan Zero, Uzi och Emprie men jag ser fram emot att testa dom alla till olika sminkningar.
 
Sist men inte minst så vill jag göra er uppmärksamma på att just dessa är ett travel-size set så pennorna är inte fullstora, ca. 2/3 så långa som fullsize vilket jag tycker räcker gott och väl.
 
 

Urban Decay Naked 2 Palette Swatches

Beauty By Lexi / 25 April, 2013 - 11:00 / Makeup
0 kommentarer

 
 
 
 
  1. Foxy
  2. Half Baked
  3. Bootycall
  4. Chopper
  5. Tease
  6. Snakebite
  7. Suspect
  8. Pistol
  9. Verve
  10. YDK
  11. Busted
  12. Blackout
 
Först och främst vill jag påpeka att alla "Swatches" på bilden ovan består av två lager ögonskugga, inte mer inte mindre. Jag valde att göra på detta sätt för att skuggor som Foxy och Bootycall lättare skulle synas. 
 
Naked 2 paletten kommer med ett mini Lip Junkie Lip Gloss i färgen Naked med "plump effekt" och en dubbelsidig makeupborste till ögonen där man har kombinerat Good Karma Shadow Brush (för att packa på färg) och Crease Brush (för att definiera globlinjen).
 
Inuti hittar vi tolv ögonskuggor i mestadels bruna nyanser - tre av skuggorna är matta, Foxy, Tease och Blackout och de övriga nio är skimmer skuggor. Det finns även fem helt nya färger i denna palett, Bootycall, Busted, Pistol, Snakebite och Tease.
 
Jag ser fram emot att leka lite med dessa skuggor och testa mig fram med olika färgkombinationer, skuggorna verkar superfina och ordentligt pigmenterade. Kommer självklart lägga upp bilder på alla sminkingar här på bloggen så håll utkik.
 
 

Nytt På Naglarna 2013-04-23

Beauty By Lexi / 24 April, 2013 - 18:00 / Allmänt
0 kommentarer

 
 
 
Mint, holographic och regnbågsglitter kan bara inte bli fel tillsammans tänkte jag och se så rätt jag hade. Vårigt och supersnyggt i solen eller med en stark lampa i rummet då holographic syns tydligare i starkt ljus. Denna kombon kommer jag att testa fler gånger fast med ett annat baslack för att förnya lite.
 
NAGELLACK
Maybelline Super Stay 7 Days Forever Strong, 615 Mint For Life
Depend Holographic, Nr 2025
Depend Nailpolish, Nr 335
Seche Vite, Dry Fast Top Coat
 
 

Nytt från Urban Decay m.fl.

Beauty By Lexi / 24 April, 2013 - 14:12 / Min Makeup Samling
0 kommentarer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta var resten utav mina födelsedagspresenter. Överst hittar ni Urban Decay Naked 2 paletten, som jag har längtat efter att få testa den. Den kom även med en Lip Junkie i färgen Naked. Nedanför den hittar ni Urban Decay Smoked 24/7 Glide-On Eye Pencil set i färgerna Uzi, Zero, Demolition, Smog, Empire och Mainline. Jag är helt kär i dessa, dom glider på ögat som smör och sitter på plats hela dagen lång och inte nog med det så är färgerna är oerhört pigmenterade. Nedanför dessa hittar ni en tupperingsborste från Head Jog Brushes och sist men inte minst, bareMineral well-cared for brush conditioning shampoo speciellt för makeupborstar. Jag har en känsla av att ni kommer att få se mycket av dessa godingar i bloggen framöver. ;)
 
 

Dagens Look & Hår 2013-04-19

Beauty By Lexi / 19 April, 2013 - 13:40 / Dagens Look
0 kommentarer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag lekt med min rosa Color Bug från Kevin Murphy, gillar verkligen resultatet. Nackdelarna är att det är rätt lite produkt i förpackningen och att fastän du skakar av håret och sprayar hårspray över färgen när du applicerat den så hamnar ändå mycket på kläderna vilket är mindre roligt. Kommer att göra en recension i ett senare inlägg så är du intresserad så håll utkik. I övrigt körde jag på en ljus rosa lila look på ögonen idag med en något tjockare eyeliner.
 
 
ÖGON
Wet n' Wild, E736 Petal Pusher (vänstra sidan på paletten)
Too Faced, Candlelight Glow (som highlighter)
Jelly Pong Pong 2-in-1 Eyeliner and Shadow
Maybelline, The Colossal Volum' Express Mascara
 
ANSIKTE
Sleek MakeUp, Mirrored Pink - Aqua Collection
Too Faced, Candlelight Glow
 
LÄPPAR
KICKS Lipstick, Slumber Party
 
 

Nytt från Sleek & Sigma

Beauty By Lexi / 18 April, 2013 - 19:46 / Min Makeup Samling
0 kommentarer

 
 
 
 
 
Här är två födelsedagspresenter som jag fick av hjärtat (och mer kommer om ni håller utkik). Min nya blusher kommer ifrån Sleek MakeUp's Aqua Collection och heter Mirrored Pink, den är grymt fin IRL. Borsten är en rundad kabuki, F82 och kommer ifrån Sigma som alla mina andra sminkborstar. Just denna kommer jag att använda till min bareMinerals original foundation. Har redan testat den och jag måste säga att den höll vad den lovade utan tvekan så jag är otroligt nöjd med båda. Dock är borsten i "travelsize" och mina andra borstar är i vanlig storlek men det är inget som stör mig.
 
 

Dagens Look 2013-04-15

Beauty By Lexi / 16 April, 2013 - 16:00 / Dagens Look
0 kommentarer

 
 
 
 
 
 
 
Igår bjöd sonens föskola tillsammans med dom andra förskolorna i centrala upptagningsområdet på en härlig föreställning med sång och glädje. Dagen till ära bar jag min nya mint/aquafärgare somriga tunika. Valde att matcha lite med ögonskuggan.
 
ÖGON
Wet n' Wild, E738 Comfort Zone (Skuggorna på vänsta sidan paletten).
Wet n' Wild, E737 Blue Had Me At Hello (Skuggan längst upp till höger).
Jelly Pong Pong 2-in-1 Eyeliner and Shadow
Maybelline, The Colossal Volum' Express Mascara
 
ANSIKTE
Kryolan for Glossybox Blusher, Glossy Rosewood
 
LÄPPAR
Maybelline color sensational, 109 Rosy Dream
MNY Maybelline My Gloss, Rosa med Guldglitter
 
 
 

L'Oréal Paris Féria by Préférence Wild Ombrés 04

Beauty By Lexi / 16 April, 2013 - 13:00 / Hår & Styling
0 kommentarer

 
 
 
Eftersom jag håller på att spara ut min naturliga hårfärg så ser mitt hår inte så superskoj ut just nu. Utväxten är ca. en decimeter för tillfället och jag håller på att bli galen, har kikat på alternativet att göra en Ombré ett tag nu. Rättelse.. jag har varit nyfiken på det ända sedan det slog igenom i Hollywood, kom ihåg att jag pratade med min frisör om det men sedan ångrade jag mig för att Kenza gjorde det samma vecka och jag ville inte att folk skulle tro att jag gjorde det pga. henne haha.
 
Såg så denna på Parelle häromdagen och kunde inte låta bli, hade även en rabatt på 20% så betänketiden vart inte så lång. Ikväll smäller det, min kära sambo ska sättas på prov med detta hedersuppdrag. I och med att lotten föll på honom så var denna "blekning" den bästa då det följer med någon slags borste som förmodligen gör processen mycket lättare för honom. Jag har redan valt ut den lättaste och mest felsäkra metoden, näst intill idiotsäker så jag hoppas att det går någorlunda bra. Blir det kaos så är det inte värre än att klippa av lite på längden, just nu är håret ändå så långt så det kvittar.
 
Önska oss lycka till..
 
 

Too Faced Candlelight Glow

Beauty By Lexi / 16 April, 2013 - 09:57 / Min Makeup Samling
0 kommentarer

 
 
 
 
 
Ännu en förskottspresent, denna skönhet kommer ifrån Too Faced och heter Candlelight Glow. Glow var en del utav Too Faced's Sommar kollektion 2012.
 
Om du googlar vad denna produkt gör så får du svaret att candlelight-pudret ger en intensiv lyster samtidigt som det med avancerad "photolite" teknik mjukar upp finishen i ansiktet vid hård belysning, för en jämn och naturlig effekt. Detta rena, gyllene puder ger hudtonen en varm touch samt ljusar upp och ger lyster. Tillför en glödande lyster på dekolletage och panna och kinder.
 
Jag kommer personlighen bara använda denna som highlighter på kindben näsbrygga och på amorbågen, möjligtvis också nedanför ögonbrynet. Kommer att lägga upp en bild med och utan Candlelight så får vi se om det är någon skillnad.
 
 

Dagens Look 2013-04-12

Beauty By Lexi / 13 April, 2013 - 14:04 / Dagens Look
0 kommentarer

 
 
 
 
Var till Luleå igår och åt middag på Baan Thai, körde på en enkel och lagomt diskret sminkning med lite bronziga färger. Gick även på stan en sväng och köpte en grej, när jag kom hem insåga jag att det var fel grej så nu måste jag in och byta den nästa vecka innan jag kan visa upp den. Jag måste lära mig att fotografera/ljussätta bättre när det gäller dessa sminkbilder. På dom flesta bilder ser sminkningarna alldeles fläckiga ut tråkigt nog. Inte nog med det så märkte jag även att jag hade glömt mascaran på dom nedrefransraderna när jag fotade detta haha. Nåväl här nedan lägger jag upp en lista på dom produkter jag har använt. Ögonbrynen är som vanligt ifyllda med Anastasia Beverly Hills Brow Ex-Press i färgen brunette.
 
ÖGON
Wet n' Wild E738 Comfort Zone, (Skuggorna på vänsta sidan paletten).
Jelly Pong Pong 2-in-1 Eyeliner and Shadow
Maybelline, The Colossal Volum' Express Mascara
 
 

Nytt på naglarna 2013-04-11

Beauty By Lexi / 11 April, 2013 - 09:24 / Nytt På Naglarna
0 kommentarer

 
 
Satt och funderarde på Bråvalla till sommaren, ska man dit eller inte? Det var en bra lineup måste jag säga, Rammstein är ett utav mina gamla favoritband som jag inte har haft möjlighet att se live hittills så det vore så härligt att äntligen få se dom. Alla dessa tankar om musik och festivaler fick mig att drömma mig tillbaka till alla andra konserter jag har varit på och vips så vart jag inspirerad att göra "Metal Naglar".
 
NAGELLACK
Mavala, 48 Black
Isadora Wonder Nail, 651 Silver Sparkles
Isadora Wonder Nail, 749 North Star
Depend Art Liner, 1065 Silver Glitter
Seche Vite Dry Fast Top Coat
 
 

Tidiga födelsedagspresenter

Beauty By Lexi / 08 April, 2013 - 15:10 / Makeup
0 kommentarer

Har fått några tidiga födelsedagspresenter, bland annat dessa godingar från Maybelline och NYX. ända sedan jag såg Kristen Stewarts sminkning på bilden nedan har jag letat som ett tok efter en liknande burgundyskugga till ögonlocket. Med en svart bas t.ex. Jelly Pong Pong 2-in-1 Eyeliner och Shadow tror jag att NYX Jumbo Eye Pencil i färgen 619 Rust kan vara helt rätt. Jag återkommer med ett utlåtande då jag har testat. Läppstiftet kommer från Maybelline's nya Vivid kollektion och heter 904 Vivid Rose. Jag önskar att denna bild kunde göra läppstiftet rättvisa men då jag var i tidsnöd då jag knäppte detta kort så han jag inte göra om därav den lilla färgbilden som jag fick infoga. Ska knäppa ett kort när jag har läppstiftet på mig så fort jag har tid.
 
 
 
 
 
 
Maybelline Vivid Rose
 
 
NYX Rust
 
 
 

Glossybox Mars 2013

Beauty By Lexi / 08 April, 2013 - 12:17 / Glossybox
0 kommentarer

 
 
Månadens box är i den vanliga babyrosa glossyboxfärgen och går under temat "The Red Carpet Box". Marsboxen fokuserar på skönhet i ögonblicket, tänk Hollywood, tänk Oscars-gala. Passande nog så går Swedish Beauty & Cosmetics Awards snart av staplen.
 
1. SMILE LAB Advanced Teeht Withening Strips™ Sensitive
Ta hand om ditt leende och få vita och fräscha tänder! Dessa nylanserade, skonsamma "whitening strips" ger dig även bättre munhygien genom att ta bort bakterier och plack.
 
2. DA VINCI COSMETICS Mineral Shimmer
Lika vackert som Mona Lisas leende skimrar denna mineralögonskugga från Da Vinci! Fukta penseln för extra intensitet eller ta en samalare pensel för att applicera som eyeliner.
 
3. TRIND Nail Repair
Problem med tunna och sköra naglar? Denna förstärkare bygger upp nagelns naturliga styrka genom att stärka strukturen i hornlagret och sammanföra partiklarna i nageln.
 
4. THE BODY SHOP Vitamin E Moisture Cream + Nourishing Night Cream
Lätt dagkräm som återfuktar och skyddar samt en rik nattkräm som mjukgör ocxh vårdar, en oslagbar duo för en vacker hy! Hemligheten är den kraftfulla antioxidanten Vitamin E.
 
5. JELLY PONG PONG 2-in-1 Eyeliner & Shadow
En unikt formulerad penna som fungerar som både en bred kajal och ögonskugga. Krämig konsistens gjord på bivax för att vara skonsam mot huden runt ögonen.
 
 

Nytt på naglarna 2013-04-02

Beauty By Lexi / 02 April, 2013 - 13:11 / Nytt På Naglarna
0 kommentarer

 
 
Denna gång blev det neonrosa naglar med svarta slarviga oregelbundna ränder gjorda med Plackers. Kände för att testa detta och det vart helt okej. Gillar den obrydda, slaffsiga känslan. Dock ser det bättre ut irl, samma gäller nagellacket som är mycket mer neon irl.
 
NAGELLACK
China Glaze - Pink Voltage (Neon)
Mavala - 48 Black
Seche Vite - Dry Fast Top Coat