Stacked Twist Ponytail

Beauty By Lexi / 12 Juni, 2013 - 14:10 / Skönhet På Webben
0 kommentarer

Älskar denna söta fläta, så annorlunda men ändå så enkel att göra. Perfekt om man vill fixa en snabb och fin frisyr men är less på att locka, platta eller att göra samma gamla håruppsättningar som man annars alltid brukar göra. Jag vet dock inte om jag skulle våga mig på att göra denna på mig själv, då kan det vara skönt att be någon om hjälp.
 
 

Essie neons 2013

Beauty By Lexi / 12 Juni, 2013 - 13:32 / Nyheter På Skönhetsfronten
0 kommentarer

Vad tycker ni om dessa godingar från Essie? Vilken är eran favorit? Mina är tveklöst det rosa (Bottle Service) och det orangea (Saturday Disco Fever), snacka om härliga sommarfäger. Jag älskar rosa naglar på sommaren, ju starkare färg desto bättre så dessa neonlack föll mig verkligen i smaken. Vet någon om dessa lack är pigmenterade eller blaskiga? Så trist när man måste måla ett vitt lack under får att få full effekt. Något jag verkligen gillar med Essies nagellack är namnen, även dessa neonlack fick härliga namn. Till vänster hittar vi Bottle Service, DJ Play That Song, Shake your $$ MakerSaturday Disco Fever, Boom Boom Boom och sist men inte minst till höger har vi Bouncer, It's Me! Passande namn? 
 
 
 
Källa:http://www.essie.com
 
 
 

Nytt på Naglarna 2013-06-11

Beauty By Lexi / 11 Juni, 2013 - 12:00 / Nytt På Naglarna
0 kommentarer

 
 
Målade om naglarna idag och upptäckte att jag hade missat att visa upp mitt nya neongula nagellack (China Glaze, Yellow Polka Dot Bikini) innan jag målade om. Åkte bort en sväng och hade inte datorn med mig och glömde även att knäppa kort. Lovar att jag ska måla om dom i den färgen nästa gång så ni får se vilken härlig färg det är, helt klart en ny favorit.
 
NAGELLACK
China Glaze Pink Voltage (Neon)
Seche Vite, Dry Fast Top Coat
 
 
 

Favoriter Maj 2013

Beauty By Lexi / 11 Juni, 2013 - 09:00 / Månadens Favoriter
0 kommentarer

 
 
Maj månads favoriter var lätta att välja ut och kommer i blandad kompott. Tre produkter för ansiktet och sist men inte minst en gammal doftfavorit.
 
bareMinerals Original Spf 15 Foundation (Medium tan)
För den som inte gillar att ha flytande foundation och föredrar att använda produkter med spf så är denna foundation toppen. När du applicerar den så tar det ett litet tag innan den "sätter sig på plats" men då jädrar sitter den fint och länge. När jag vill ha mer täckning så använder jag denna tillsammans med Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream, denna kombination är är oslagbar och min hud ser fantastisk livfull ut.
 
Make up Store Microshadow (Muffin)
Jag har tidigare använt denna ögonskugga som ljust det, ögonskugga. Nu har jag upptäckt ett till användningsområde där denna passar som handen i handsken, som highlighter. Den ger en ruggigt fin lyster men utan att vara full med glitter.
 
Nivea Lip Butter (Vanilla & Macadamia)
Älskar detta lip butter, det doftar fantastiskt och gör läpparna mjuka. Detta lämnar inte min handväska, vill ha det med överallt.
 
Puma Red & White Woman (Edt 75ml)
En gammal doftfavorit jag har återförenats med nu sisådär 10 år senare. Toppnoterna är blodgrapefrukt, italiensk bergamott, enbär och gröna äpplen. Hjärtnoter så som jasmin, kaprifol, röd pion och vita vingårdspersikor. Sist men inte minst har vi basnoterna som är mysk och ceder, färsk vanilj och krämiga tonkabönor. Den är supersvår att få tag på numera (iaf den stora) så jag är så glad att jag fick en i morsdagspresent.
 
 
 

Glossybox Maj 2013

Beauty By Lexi / 10 Juni, 2013 - 22:15 / Glossybox
0 kommentarer

 
 
 
Månadens box är i den vanliga babyrosa glossyboxfärgen och går under temat "Magical Beauty". Boxen fokuserar på produkter som fungerar som ren magi. Man fick även med en energidryck, Femme Natural Boost med smak utav grapefruit.
 
1. WEN Sweet Almond Mint Cleansing Conditioner
Revolutionerande nytt hårvårdssystem som ersätter shampoo, balsam, inpackningar och styling - allt i ett! Med WEN rengör du ditt hår utan att avlägsna dess naturliga oljor, styrka eller glans.
 
2. DR. BRONNER'S MAGIC SOAPS Organic Citrus Castile Liquid Soap
150 år av tvåltillverkning står bakom en av marknadens finaste ekologiska & Fair Trade-märkta tvålar för kropp och ansikte! Med kokosnöt-, oliv, jojoba och hampaolja samt essentiella oljor.
 
3. AKADEMIKLINIKEN "The plastic surgery brand" Pure Antioxidant Créme
Intensivt fuktgivande creme med en hög halt av vitaminer och proteiner som hjälper till att förebygga förtida hudåldrande. Bidrar till att jämna ut fina torrhetslinjer och förbättra spänst och lyster.
 
4. COLOR CLUB Age Of Aquarius Nailpolish
Sedan 1979har populära, amerikanska Color Club lyckats pricka in de trendigaste färgerna och skapa ett direkt "ha-begär" - här får du den perfekta sommarnyansen. Välkommen in i klubben!
 
5. LUMENE Beauty Base Eyeshadow Primer
Fixera ögonmakeup (eller läppmakeup!) så den sitter längre. Den beiga tonen jämnar ut och gör så din makeup framträder ännu vackrare och intensivare! Med lingonfröolja och C-vitamin.
 
 
 
 
 

Nytt på Naglarna 2013-05-28 (Försenad)

Beauty By Lexi / 10 Juni, 2013 - 21:47 / Nytt På Naglarna
0 kommentarer

 
 
 
Detta var första gången jag försökte mig på ombre, resultatet vart helt ok tycker jag. Visst kan det bli bättre med lite övning. ;) Superroligt att göra dock, gillar att testa nya metoder. Trist bara att så mycket utav den vita basfärgen skiner igenom.
 
NAGELLACK
China Glaze, White on White
China Glaze, Pink Voltage (Neon)
Isadora, 93 Brisk Yellow
Seche Vite, Dry Fast Top Coat