MAYBELLINE Color Tattoo 24 HR

Beauty By Lexi / 31 Januari, 2013 - 19:00 / Swatches
0 kommentarer


 
PRODUKTINFORMATION
 
Color Tattoo är en exklusiv gelbaserade ögonskugga, som ger känslan av ett ”second skin” och ett långvarigt resultat upp till 24 timmar. Formulan har framställts med en mycket avancerad färgpigmentsteknik som ger intensiva färgpigment, som sitter på djupet och inger känsla av intensitet av bläck – nästan som en tatuering!
 
MINA ÅSIKTER
 
Dessa ögonskuggor är krämiga och otroligt lättapplicerade, färgen du ser i förpackningen är färgen du får på ögonlocket. Du kan applicera dessa både med fingret och med en syntetisk borste och få ett bra resultat. Du kan använda fingret till att sudda "blenda" ögonskuggan och du får ändå ett perfekt resultat. Skuggorna kostar vanligvis ca. 99:-/st men om någon utav er är sugna så finns dom nu på KICKS för 89:-/st. Hållbarheten beror på, har du ögonlock som tenderar att bli oljiga lätt så rekommenderar jag en primer under då håller skuggan hela dagen. Om du vill kan du även använda dessa skuggor som en bas under en vanlig eller lös ögonskugga, funderar väldigt bra. Det finns inget ont jag kan säga om dessa förutom att dom borde göras i mer färger, det finns dock två till som jag inte har köpt.
 
 
 
 
 
 

Glossybox Januari 2013

Beauty By Lexi / 31 Januari, 2013 - 14:57 / Glossybox
0 kommentarer

 
Månadens box har temat "Functional Beauty" och är inspirerad av design och arkitektur. Produkterna i denna box handlar om hur deras funktion tillåter dig att framhäva och förstärka din yttre skönhet. Här nedan kommer jag att lista alla produkter jag fick i min box, då alla boxarna är olika.
 
1. BURT'S BEES Lemon Butter Cuticle Cream
100% naturlig nagelbandskräm som ger naglarna en hjälpande hand. Denna intensiva kräm förstärker och återfuktar naglar och nagelband och lämnar en frisk doft av cirtus.
 
2. PERCY & REED Reassuring Firm Session Hold Hairspray
Denna fuktresistenta spray ger dig en fantastisk stadga utan att synas på håret.
 
3. GRAZETTE OF SWEDEN XL Creative Agran Oil ++
Extra vårdande olja som ger näring utan att tynga ner. Den unika silikonfria formulan är baserad på argan-, hjortronfrö- och jojobaolja. Håret blir friskt, mjukt och glansigt.
 
4. ELITE MODELS Intensity Eye Pencil
Vattenfast och extremt hållbar, intensiv kajalpenna. Krämig och mjuk som gör appliceringen enkel och precis. Innheåller lugnande ämnen såsom sheasmör och vitamin E.
 
5. OLIVA BY CCS Eco Makeup Remover Wipes
Rengöringsservetter som skonsamt och effektivt rengör huden från makeup. Innehåller ekologisk, mjukgörande olivolja och olivlövsextrakt som mjukgör och återfuktar.
 
 

Inte utan min necessär!

Beauty By Lexi / 31 Januari, 2013 - 13:01 / Hår & Styling
0 kommentarer

När jag ska åka någonstans och har en något strörre handväska (ej clutch) så tar jag alltid med mig min "to go" necessär (köpt på Maxi ICA Stormarknad) som innehåller några bra att ha saker. Innehållet varierar från tillfälle till tillfälle men några saker förblir. Jag ser alltid till att ha en kam, hårsnoddar, och hårnålar. Om det inte kan kontrollera håret så har jag även min Bed Head Mini Masterpiece och en liten Moroccanoil med också. Parfym är ett måste och i och med att jag inte har investerat i en påfyllningsbar flaska (dumt nog) så ser jag alltid till att ha min lilla Gin Blossom från Love & Toast med. Den tar liten plats och doftar helt underbart. Handkräm är alltid bra att ha med sig, själv har jag ett litet varuprov utav Pomenate Regenerating Hand Cream från WELEDA nedpackat. Skulle jag känna mig ofräsch om händerna så har jag alltid en flaska med handdesinfektion med, man vet aldrig när den kan behövas. Ett lippgloss eller ett läppstift brukar också få följa med, just idag är det Maybelline "MNY" my GLOSS. Texten är bortskavd så jag kan tyvärr inte se vad färgen heter. Eyeliner kan vara bra att ha så jag har alltid en svart som ligger i denna necessär. Sist men inte minst en fickspegel och lite Lambi servetter. Jisses, det låter som en hel del men jag ser till att välja små och smidiga produkter tex. varuprov från Glossybox etc. Som jag nämnde tidigare så kan produkterna i necessären variera, ibland kan det vara viktigare att ta med en rouge och ett puder än en hårspray o.s.v.
 
Den är faktiskt inte så stor som den ser ut.. ;)
 
 

Har du testat Anastasia Brow Wiz?

Beauty By Lexi / 30 Januari, 2013 - 20:24 / Önskelista
0 kommentarer

Jag har länge velat köpa Anastasia Brow Wiz men har hittills bara hittat den online, nackdelen med det är att jag inte kan testa för att dra en slutsats innan jag lägger pengar på produkten. Jag har Anastasia Beauty Express Kit sedan tidigare och det använder jag varje dag, sedan mer än ett år tillbaka. Är supernöjd men vill ändå prova på denna penna. Brow Wiz har en supertunn spets som påstås ska skapa ett naturligt utseende även på små hårstrån. I andra änden har den en "Spooley Brush" dvs. en ögonbrynsborste. En utav fördelarna är att du slipper vässa den, du vrider upp spetsen så den varar längre. Är det någon som har testat denna produkt som kan dela med sig med sina tankar och åsikter?
 
 

Wet n' Wild 8-shade Color Icon

Beauty By Lexi / 30 Januari, 2013 - 11:51 / Shopping
0 kommentarer

 
Dessa 8-shade Color Icon paletter från Wet n' Wild är mina nya absoluta favoriter. Jag hittade dom på LensOn för 79:-/st men så snubblade jag över en rabattkod så totalt fick jag betala 219:- med frakten (39:-) inräknad. När jag fick hem paletterna så hade en gått sönder i kartongen p.g.a dålig paketering så jag ringde till kundtjänst och dagen efter låg den i brevlådan. Så även om jag först vart besviken på deras dåliga paketering så vart jag positivt överraskad av den hjälp jag fick. Paletterna jag beställde var, E738 Comfort Zone, E736 Petal Pusher och E737 Blue Had Me At HelloSom ni ser har varje palett 8 olika skuggor, två Definer, två Crease, två Eyelid och slutligen två Browbone. Är du nybörjare och osäker på vad dessa ord betyder eller så kanske du har en okreativ dag, hur som helst behöver du inte oroa dig utan kika istället in baksidan på paletten. På baksidan får du en bildförklaring och även förslag på hur du kan använda skuggorna för att skapa en snygg sminkning.
 
 
Jag kan inte annat än älska dessa skuggor, dom flesta är silkiga och glider på med en bra pigmentering. Det finns några undantag men inget som stör mig. Jag använder oftast ögonprimer tillsammans med mina skuggor för att få mer färg och bättre hållbarhet, gör ni det med dessa så har ni en hållbar sminkning.
 
E738 Comfort Zone
 
 
E736 Petal Pusher
 
 
E737 Blue Had Me At Hello
 
 
Min slutsats är att dessa skuggor är inte bara billiga dom är pigmenterade och håller vad dom lovar. Om ni vill köpa en bra palett men kanske inte har råd med en från Too Faced, MUS etc. så kanske detta är paletten för dig..
 
 

Bloglovin'

Beauty By Lexi / 30 Januari, 2013 - 10:00 / Allmänt
0 kommentarer

Har fixat en Bloglovin' ikon här på sidan så nu kan ni följa min blogg med bara ett knapptryck, vad väntar du på? ;)
 
Follow my blog with Bloglovin
 
 
 
 
 

Favorit kanaler på YouTube

Beauty By Lexi / 30 Januari, 2013 - 02:40 / YouTube Favoriter
0 kommentarer

Tänkte dela med mig utav min lista på mina absoluta favorit kanaler på YouTube, skönhetsrelaterade självklart. Vissa "gurus" är mindre aktiva just nu utav olika anledningar men det hindrar ju ingen från att kolla in deras tidigare videos. Hoppas att ni hittar något ni gillar, dela gärna mer er utav era favoriter i kommentarsfältet.
 
Macbarbie07 aka. Bethany Mota
Beauty Broadcast with emilynoel83
Dope2111 aka. Promise Phan
Pixiwoo
MakeupByTiffanyD
The Platform
Pixiwoo Madness
Michelle Phan
Kandee Johnson
Andrea's Choice
Cutepolish
Theodore Leaf
Makeup By Eman
Cute Girls Hairstyles
Makeup Geek
All Things By Alli
PlasmaSpeedo
xoJhatna
fawn
 
 

Essie Butler Please

Beauty By Lexi / 29 Januari, 2013 - 21:00 / Shopping
0 kommentarer

Förra veckan när jag var på stan visste jag vad jag var på jakt efter, jag hade spanat in detta lack "Butler Please" från essie's "Winter Look" macbarbie07's YouTube-kanal och jag hittade det som tur var på KICKS för 129:-.
Älskar färgen, den gör mig lycklig ända in i själen haha. Essie's nagellack håller oftast en hög kvalitet och denna gång var inget undantag. "Penseln" är bred så det går fort att täcka hela nageln och du slipper ränderna som annars kan uppkomma. Färgen är pigmenterad så har du bråttom kommer du  undan med ett lager. Jag brukar alltid avsluta med ett lager Seche Vite Dry Fast Top Coat vilket jämnar ut nageln så hur pass snabbtorkande detta lack är har jag tyvärr ingen information om. Har någon utav er som läser detta mer koll på torktiden så lämna gärna en kommentar. Nästa nagellack på min essie-lista är "74 Tart Deco", har jag tur finns den i butiken nästa gång. En perfekt färg till våren och sommaren.
 
 
 

L'ORÉAL Lumi Magique (Foundation & Primer)

Beauty By Lexi / 29 Januari, 2013 - 19:59 / Recensioner
0 kommentarer

 
 
PRODUKTINFORMATION
 
Lumi Magique har en formula som är särskilt utvecklad för att bevara hudens naturliga lyster och dölja småbrister hos huden utan att täcka dem. Den innehåller nästan 40 % rent vatten (jämfört med ett genomsnitt på 20 %). Huden tillförs fukt, källan till dess strålande lyster, och småbrister hos huden suddas ut utan att täckas.
Resultatet blir en perfekt hud som ser naturlig ut med en magisk lyster tack vare den speciella flytande ljusteknologin. Huden får ett felfritt utseende och en enastående lyster som om den strålar inifrån.
 
MINA ÅSIKTER
 
Lumi Magique är en suverän foundation för dig som vill ha lite mer lyster, speciellt nu vintertid då hyn tenderar att se ganska så trist och glåmig ut. Jag valde nyansen C1 Rose Pearl då den machade min egen hudton bäst. Jag är rätt så blek i hyn med blandade undertoner. Brukar vanligtvis ha problem med att hitta rätt färg på foundation men denna vart en riktig fullträff.
 
Jag skulle påstå att Lumi Magique har en mellantäckning men den går att bygga upp för en bättre täckning. Hållbarheten var helt ok för en foundation i denna prisklass (ca. 165:-), jag bör dock tillägga att jag använde ett puder ovanpå fokuserat på T-Zonen då jag tenderar att bli oljig där under dagen. L'ORÈAL påstår att denna foundation ska dölja småbrister genom att "sudda ut". Vågar påstå att min hud faktiskt ser jämnare och fräschare ut tack vare denna produkt. Min slutsats är att detta är en klart prisvärd foundation som jag med glädje kommer att köpa igen. Önskar dock att det fanns fler nyanser för t.ex. mörkare hudtoner.
 
Köpte även Lumi Magique Primer (165:-) från samma serie, en ljusreflekterande primer som ger huden extra lyster. Denna kan användas ensam eller under din foundation. För dig med oljigare hy skulle jag nog rekommendera att använda bara en utav dessa produkter åt gången. Jag har testat att använda primern som en highlighter på kindbenen och amorsbågen för lite extra "umpf", superfint. Lumi Magique Primer går självklart att använda tillsammans med någon annan foundation du har ståendes hemma för att öka lystern. Även denna produkt föll mig i smaken och kommer fortsättningsvis vara en del i min makeup rutin.
 
NI HITTAR LUMI MAGIQUE FOUNDATION HÄR
OCH LUMI MAGIQUE PRIMER HÄR
 
 

I denna blogg kan ni förvänta er..

Beauty By Lexi / 29 Januari, 2013 - 18:29 / Allmänt
0 kommentarer

Första inlägget börjar med några ord och ett stort kliv ut i skönhetsatmosfären. Vart har ni hamnat nu kanske ni undrar. Jo ni har hamnat på en sida helt dedikerad till skönhet såsom smink, hår och naglar. Tre ämnen som jag aldrig kan få nog utav, kan ni? Jag kommer att göra recensioner baserade på mina egna åsikter och dela med mig utav mina egna tips och idéer. Jag är inte utbildad inom detta område men under åren har jag samlat så pass mycket information att jag vågar påstå att jag oftast vet vad jag pratar om. Nu håller jag tummarna att jag har rätt och att ni kommer att ha någon nytta utav mina erfarenheter. Om ni själva har något ämne ni vill ta upp eller någon produkt ni vill prata om så tvekan inte, lämna en kommentar. Självklart har jag inte testat allt men tillsammans kanske vi kan hjälpa varandra där ute i skönhetsdjungeln. Jag ser gärna att denna blogg blir en samlingsplats inte en skola men det kräver eran hjälp. Are you up for an adventure? ;)