Glossybox Mars 2013

Beauty By Lexi / 08 April, 2013 - 12:17 / Glossybox

 
 
Månadens box är i den vanliga babyrosa glossyboxfärgen och går under temat "The Red Carpet Box". Marsboxen fokuserar på skönhet i ögonblicket, tänk Hollywood, tänk Oscars-gala. Passande nog så går Swedish Beauty & Cosmetics Awards snart av staplen.
 
1. SMILE LAB Advanced Teeht Withening Strips™ Sensitive
Ta hand om ditt leende och få vita och fräscha tänder! Dessa nylanserade, skonsamma "whitening strips" ger dig även bättre munhygien genom att ta bort bakterier och plack.
 
2. DA VINCI COSMETICS Mineral Shimmer
Lika vackert som Mona Lisas leende skimrar denna mineralögonskugga från Da Vinci! Fukta penseln för extra intensitet eller ta en samalare pensel för att applicera som eyeliner.
 
3. TRIND Nail Repair
Problem med tunna och sköra naglar? Denna förstärkare bygger upp nagelns naturliga styrka genom att stärka strukturen i hornlagret och sammanföra partiklarna i nageln.
 
4. THE BODY SHOP Vitamin E Moisture Cream + Nourishing Night Cream
Lätt dagkräm som återfuktar och skyddar samt en rik nattkräm som mjukgör ocxh vårdar, en oslagbar duo för en vacker hy! Hemligheten är den kraftfulla antioxidanten Vitamin E.
 
5. JELLY PONG PONG 2-in-1 Eyeliner & Shadow
En unikt formulerad penna som fungerar som både en bred kajal och ögonskugga. Krämig konsistens gjord på bivax för att vara skonsam mot huden runt ögonen.
 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: