Glossybox Maj 2013

Beauty By Lexi / 10 Juni, 2013 - 22:15 / Glossybox

 
 
 
Månadens box är i den vanliga babyrosa glossyboxfärgen och går under temat "Magical Beauty". Boxen fokuserar på produkter som fungerar som ren magi. Man fick även med en energidryck, Femme Natural Boost med smak utav grapefruit.
 
1. WEN Sweet Almond Mint Cleansing Conditioner
Revolutionerande nytt hårvårdssystem som ersätter shampoo, balsam, inpackningar och styling - allt i ett! Med WEN rengör du ditt hår utan att avlägsna dess naturliga oljor, styrka eller glans.
 
2. DR. BRONNER'S MAGIC SOAPS Organic Citrus Castile Liquid Soap
150 år av tvåltillverkning står bakom en av marknadens finaste ekologiska & Fair Trade-märkta tvålar för kropp och ansikte! Med kokosnöt-, oliv, jojoba och hampaolja samt essentiella oljor.
 
3. AKADEMIKLINIKEN "The plastic surgery brand" Pure Antioxidant Créme
Intensivt fuktgivande creme med en hög halt av vitaminer och proteiner som hjälper till att förebygga förtida hudåldrande. Bidrar till att jämna ut fina torrhetslinjer och förbättra spänst och lyster.
 
4. COLOR CLUB Age Of Aquarius Nailpolish
Sedan 1979har populära, amerikanska Color Club lyckats pricka in de trendigaste färgerna och skapa ett direkt "ha-begär" - här får du den perfekta sommarnyansen. Välkommen in i klubben!
 
5. LUMENE Beauty Base Eyeshadow Primer
Fixera ögonmakeup (eller läppmakeup!) så den sitter längre. Den beiga tonen jämnar ut och gör så din makeup framträder ännu vackrare och intensivare! Med lingonfröolja och C-vitamin.
 
 
 
 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: