Lite Shopping

Beauty By Lexi / 25 Februari, 2013 - 12:39 / Shopping

 
 
 
Häromveckan så var jag in på KICKS en snabbis behövde köpa en mascara och ett läppbalsam, det vart dessa som fick följa med mig hem. Maybelline The Rocket Volum' Express och EOS Organic Honeysuckle Lip Balm, då jag har hört så mycket om just dessa på senaste.
 
Mitt intryck hittills är okej på båda men ingen utav produkterna har slagit min förväntan direkt. Mascaran får mina ögonfransar att klumpa sig, måste använda en separat ögonfranskam för att inte få "spindelben" till fransar. Hoppas att det beror på att Mascaran är nyöppnad och väldigt blöt i formulan än så länge. Läppbalsamet luktar gudomligt men det är ju inte därför jag vill använda ett läppbalsam, jag vill få mjuka läppar vilket det är så där med.
 
Mer info och ordentliga produkt recensioner kommer sedan när jag har hunnit testa dessa länge nog att bilda mig en bättre uppfattning.
 
 
Postat av: Jennifer Söderström

Vilken fin blogg du har gumman :) Köpte oxå den mascaran förra veckan och den åker i soporna, för blää vilken dålig mascara :( tacka vet jag deras clump defy, den vara bra grejer :) puss å kram/ Jennifer

Svar: Tack, men designen och lite annat ska ändras! :) Men innan du slänger, testa att använda den tillsammans med en ögonfrans kam tills den har tjocknat till sig lite. Tror det kan hjälpa men jag vet inte, håller på att ta reda på det! :) Men du gillar väl som mig lite större borstar right? Puss på dig sötfia! <3
Alexandra Svensson

2013-02-25 @ 20:09:04


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: