Glossybox Februari 2013

Beauty By Lexi / 28 Februari, 2013 - 17:52 / Glossybox

 
Månadens box går i svart och fuchsiarosa och går under temat "The Black Box". Februariboxen fokuserar på hår, hud och läppar. Produkterna i denna box handlar om att göra din vardag lite extra glossig och fylld av överraskningar. Här nedan kommer jag att lista alla produkter jag fick i min box, då alla boxarna är olika.
 
1. MARIA NILA STOCKHOLM Swedish Therapy Oil
En Svensk vårdande hårolja med lingonfröolja som innheåller antioxidanter som skyddar mot fria radikaler. Absorberas snabbt och gör håret smidigt och glansigt utan att bli fett.
 
2. LUSH Dream Cream (Body Lotion)
Lushs bästsäljare gör skäl för sitt namn med en mix av havre, vetemjöl, rosvatten, olivolja och kakaosmör som tillsammans med eteriska oljor lugnar och återfuktar din hud på djupet.
 
3. MODELCO Lip Enhancer Illusion Lip Liner
Fixa det perfekta "plutet" och en illusion av fylligare läppar. Bivax skyddar tillsammans med kakao- och sheasmör. Appliceras lätt utanför läpp-linjen. Extra plus för inbyggd vässare.
 
4. BATISTE Dry Shampoo
En klassiker och "bäst i test-vinnaren" som ger ditt hår en nytvättad känsla, perfekt för att fräscha upp håret mellan tvättar. Spraya i rötterna för omedelbar uppfräschning och volym.
 
5. MODELCO Cheek + Lip Tint Rosy Red
Få den perfekta illusionen av naturligt rosiga kinder samt ge en fin färg till läpparna som varar länge. Gelformulan duttas på i ytterst liten mängd över såväl kinder som läppar.
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: